Manisa İl Sağlık Müdürlüğü

Korneanın Sesi Grubundan Muhteşem Konser

Güncelleme Tarihi: 08/11/2017

Korneanın Sesi Grubundan Muhteşem Konser
3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğümüz organizasyonu ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile Manisa Kültür Sitesi Lale Salonunda ''Korneanın Sesi Grubu'' tarafından muhteşem konser verildi.
Konsere başta Manisa Valimiz Sayın Mustafa Hakan GÜVENÇER olmak üzere sağlık çalışanları ve birçok davetli katılarak organ bağışına destekte bulundu.
Gecede Organ ve Doku Bağışında yaptığı çalışmalarla farkındalık yaratan MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi, Turgutlu Devlet Hastanesi, Alaşehir Devlet Hastanesi ve Salihli Medigüneş Hastanesi Yöneticilerine teşekkür belgesi verildi. Aynı zamanda, Organları bağışlanan Leyla PEHLİVAN'ın ailesine ve minik kızına Valimiz tarafından plaket verildi. Manisa Valimiz Sayın Mustafa Hakan GÜVENÇER programda tüm organlarını bağışlayarak vatandaşlarımızı organ ve doku bağışında bulunmaya davet etti.